Informatie


Juridisch abonnement voor het MKB

Wilschut Advocaten biedt voor moderne ondernemers en bestuurders in het midden- en kleinbedrijf alsmede instellingen, zonder eigen juridische afdeling, die belang hechten aan betrokken hoogwaardige juridische ondersteuning, een juridisch “abonnement” aan tegen een zeer gunstig tarief.

Als ondernemer kunt u voor een vast bedrag onbeperkt contact met ons opnemen voor eenvoudig juridisch advies. Voordeel voor u is dat u altijd direct toegang heeft tot een advocaat zonder dat direct de “meter” loopt. Wij leren uw bedrijf beter kennen en kunnen u daardoor gericht informeren over belangrijke wijzigingen in wet- en regelgeving. Als er toch juridische problemen opkomen dan hoeft u ons niets meer uit te leggen over uw onderneming. Dat bespaart tijd en geld. Bent u geïnteresseerd in deze vorm van juridische dienstverlening? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor en wij zullen u van de nodige informatie voorzien.

Wilschut Advocaten biedt u een juridisch abonnement aan in de vorm van een jaarcontract.

De minimale looptijd bedraagt 1 jaar en de opzegtermijn 1 maand voor afloop van de onderhavige overeenkomst. Vindt er geen opzegging plaats, dan wordt het contract stilzwijgende verlengd, telkens weer voor de duur van 1 jaar.

Kosten

Wilschut Advocaten hanteert een gestaffeld tarief. Voor de kosten van het abonnement zijn het aantal werknemers binnen uw organisatie bepalend:

  • 0 – 15 werknemers: € 45,-- per maand excl. BTW
  • 15 – 25 werknemers: € 90,– per maand excl. BTW
  • 25 – 100 werknemers: € 110,– per maand excl. BTW

*Per jaar worden de kosten geïndexeerd dan wel aangepast binnen de grenzen van het betamelijke.

Inhoud abonnement:
  1. kennismakingsgesprek met een advocaat op uw kantoor of op het kantooradres van de advocaat;
  2. kosteloos advies en ondersteuning bij al uw (eenvoudige) juridische vragen via de telefoon en/of email;
  3. controleren (juridische quick scan) van correspondentie, contracten en andere juridische documenten;
  4. 15% korting op het overeengekomen basisuurtarief; 
    Bij verlenging van het abonnement maakt uw advocaat met u, indien gewenst, een nieuwe afspraak om op de hoogte te blijven van de stand van zaken binnen uw onderneming en de onderlinge samenwerking te evalueren.
Ad. 1

Uw advocaat komt graag bij uw onderneming langs om persoonlijk kennis te maken en de sfeer van uw onderneming te proeven. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt tevens een quick scan gemaakt van uw onderneming, zodat u als het ware een juridische APK keuring
krijgt van uw bedrijf. Bestaande risico’s worden op deze wijze direct geïnventariseerd. Ook uw toekomstplannen kunnen aan bod komen, waarbij de meerwaarde van uw advocaat direct naar voren komt door deze plannen met een juridische bril te bekijken.

Ad. 2

U kunt onbeperkt op een informele wijze uw vragen telefonisch, per email of per fax voorleggen aan uw advocaat. Eenvoudige vragen kunnen meteen of uiterlijk de volgende dag worden beantwoord. Dergelijke vragen vallen altijd onder het abonnement. U wordt niet langer geconfronteerd met rekeningen voor telefoongesprekken indien u buiten lopende zaken met uw vaste advocaat wilt overleggen. Bij zaken die meer diepgang vergen, biedt ons kantoor haar opdrachtgever een aantrekkelijk kortingspercentage van 15% op haar uurtarief. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg zodat u weet wat wel en wat niet onder het abonnement valt.

Ad. 3

Uw correspondentie, contracten en andere juridische documenten kunt u aan uw advocaat ter toetsing overleggen. Op deze manier worden eventuele juridische problemen op voorhand ondervangen, waarvan u de vruchten plukt. Binnen het abonnement valt een maximale toetsing van 30 pagina’s per jaar.

Ad. 4

Voor de abonnementhouders van kantoor hanteert Wilschut Advocaten een aanzienlijk gematigd uurtarief. Wij werken samen met u aan een prettige, informele en langdurige samenwerking. Daarin investeert Wilschut Advocaten dan ook graag.

Uitbreiding MKB-abonnement

Wilschut Advocaten biedt voor de ondernemer ook de mogelijkheid het MKB abonnement uit te breiden. Voor een vast bedrag per maand scannen we niet alleen uw documenten maar stellen wij deze ook voor u op, corresponderen wij voor u naar andere partijen en bemiddelen wij bij conflicten op de werkvloer of met derden. Eenvoudiger kan het niet. Of het nu gaat om arbeidsrechtelijke kwesties, huurzaken, ondernemers-gerelateerde zaken; als ondernemer kunt u onbeperkt gebruik maken van alle diensten van ons kantoor. Mocht onverhoopt toch geprocedeerd (moeten) worden, dan geldt hiervoor uiteraard ook het zeer gereduceerd uurtarief.

Ben u geïnteresseerd in deze vorm van juridische dienstverlening en wilt u hierover meer geïnformeerd worden: neem voor vrijblijvend contact op met ons kantoor.